راه اندازی دستگاه بستنی قیفی T2

امروزه فعالیت تجاری در زمینه مواد غذایی یک صنف سود آور در بازار ایران می باشد ، با رعایت موقعیت مناسب مغازه ، استفاده از دستگاه های به روز ( با کیفیت و کم مصرف ) و مواد اولیه مرغوب ( شیر ، ثعلب ، گلاب و… ) می توان این صنف را به تجارت پایدار تبدیل کرد ، اشتغال زایی نمود و رونق ایجاد کرد .

در ضمن خام فروشی را پایین آورد و اقتصاد پویا ایجاد کرد .

دستگاه بستنی trade 2به روز ترین دستگاه ایرانی با استاندارد های روز دنیا می باشد .

نصب و راه اندازی دستگاه :

هشدار :
دستگاه را خودسرانه نصب نکنید . هر گونه خرابی شامل گارانتی نخواهد شد .

 

 

از یک اپراتور ( فرد فنی ) در زمینه دستگاه بستنی بخواهید دستگاه را برای شما راه اندازی نماید .

  • موقعیت دستگاه : دستگاه را در موقعیت زیر ۴۰ درجه سانتیگراد و در مناطق گرمسیری زیر کولر استفاده نمایید .

دستگاه را داخل مغازه طوری قرار دهید که از دیوار ها حداقل ۳۰ سانتی متر فاصله داشته باشد .

جلوی خروجی هوای گرم کندانسور( فن ها ) حداقل ۲ متر باز باشد .

  • آماده کردن دستگاه : تمامی واشر های پلاستیکی و قسمت های پلاستیکی که با استیل بدنه تماس دارن را با روغن جامد چرب نمایید ( جهت کاهش اصطکاک و جلو گیری از استهلاک آن )

بعد از چرب کردن پلاستیک سفید سر همزن آن را در داخل سیلندر قرار دهید .( بچرخانید تا در سیلندر جا بیفتد ). شیر بستنی را بعد از چرب کردن اورینگها و واشر ها نصب کنید .

پیچ ها را ضربدری و به آهستگی در دو مرحله ببندید .

  • پلاستیک سفید مخزن ( سوپاپ ها ) را بعد چرب کردن داخل مخزن قرار دهید .
  • شربت بستنی را در مخزن بریزید .
  • سیم کشی دستگاه حتما با کابل ۲.۵ از کنتور برق صورت گیرد ( مصرف دستگاه ۱۲ آمپر تا ۱۸ آمپر در حال استارت می باشد. ) .اتصال سیم ها با دقت لحیم کاری یا از کانکتور استفاده شود . برق شما نباید از ۱۹۵ ولت پایین بیاید چون عملکرد کمپرسور مختل می کند و ممکن است دستگاه صدمه ببیند .
  • با زدن دکمه روشن ، بستنی بعد از حدود ۱۲ دقیقه آماده می شود . ( با اول کمی بیشتر زمان میبرد )
  • دمای دستگاه را تنظیم کنید :
 دمای تشکیل بستنی در این دستگاه منفی ۷ درجه هست .

 

 

اگر روبه روی دستگاه ایستاده اید ، کاور سمت چپ دستگاه را باز کنید و دما را از منفی ۲۰ به منفی ۷ درجه( حدودا منفی   ۵ تا ۱۰ ) برسانید .

  • بعد از اتومات کردن دستگاه ، بستنی آماده می شود .
  • این دستگاه کمپرسور مخزن دارد تا شربت بستنی داخل مخزن خنک بماند آن را هنگام شب روشن بگذارید . ( تا شربت بستنی فاسد نشود .) کمپرسور اصلی در هنگام شب که بستنی نمی کشید باید خاموش باشد .
  • بعد اتمام کار تولید بستنی مخزن دستگاه را با آب پر کنید و دستگاه را در حالت شست و شو قرار دهید . بعد تمیز شدن دستگاه همزن ها و پلاستیک سوپاپ ها و شیر ها را از دستگاه  جدا کنید  و در یک ظرف بشورید تا کلا خشک شود .
  • www.trade2.ir
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید